• Gratis thuislevering bierbox regio Meulebeke vanaf 37€
  • Op woensdag

Bier en chocolade

Bierkenner Geroen Vansteenbruggen uit Waregem en artisanale chocolatier Stijn Vanhoutte nemen deze 2 Klondikerbiertjes mee op hun bier-en chocoladeavonden.                           Geroen schreef een boek : "Bier en chocolade"

Bier en paté

Dat bier en eten iets moois kan baren is algemeen geweten. Joran Delbaere werd onlangs ambachtsjongere van het jaar. Samen met zijn vader runt hij slagerij Delbaere in Tielt.

Ze  kregen ze de erkenning van ambachtelijke slagerij. Joran creëerde een smakelijke bierpaté met een klondikerbier namelijk Valerio. Deze heerlijke paté kan je vanaf heden verkrijgen onder andere  bij ons in de brouwerij en in de winkel. Deze worden verkocht in potjes van 220 gram.

Bier en brood

Naast een potje paté hoort natuurlijk een goed stuutje. Daarvoor zorgde Carlo Vanhaverbeke van Brood en Banket Carlo en Nathalie uit Marialoop. Als gepassioneerd bakker vond Carlo het een uitdaging om een Meulebeeks bierbrood te maken. Na enkele pogingen was een superlekkere ovenkoek geboren met als smaakmaker onze Valerio. Vanaf het eerste weekend van september kan je deze elk weekend in de winkel vinden.

Bier en ijs

Ook onze plaatselijke ijshoeve was reeds creatief met bier. Met frutha, ons kriekbiertje, maakte Veerle van Den IJsbeer  te Meulebeke een prachtig kriekebier-ijs. Deze creatie, een mix van sorbet en  hoeveijs, kreeg de naam Ambirra. Heerlijk bij een stukje appeltaart, een pannekoek of als zakkertje....

Bier en grill

Grill en Spatel, de betere hamburgerzaak uit Meulebeke maakte een prachtige topping met een ajuinconfituur, gekarameliseerd met Frutha, ons kriekbier. Sven en An zullen dit op enkele van hun hamburgers serveren vanaf september.

Bier en amusement

Bij een gezellig avondje hoort uit uiteraard een lekker streekbiertje. In café Den Biechtstoel te Meulebeke kan je genieten van een Dust in een gezellige en aangename sfeer. Ann en Nathalie bieden u met plezier dit biertje aan.