DE VOLLEDIGE MAAND JANUARI ZIJN WE ENKEL OPEN OP ZONDAG!


DE GEZELLIGSTE PERIODE VAN HET JAAR KOMT ER AAN!

Kom langs en stel zelf een pakketje samen voor de feestdagen!

Tijdens de feestdagen opent Kathleen terug haar deuren voor jou. De biershop zal open zijn op 19,20,21,22 en 23 december (Kerst) en op 26,27,28,29 en 30 december (Nieuwjaar). Dit telkens van 16.00u tot 19.00u! De weekends van Kerst en Nieuw zelf zijn we uiteraard gesloten. Je kan er ook voor kiezen om uw pakje te bestellen via de webshop zodat we deze thuis kunnen leveren. We leveren enkel op woensdag 21 en 28 december.

Ben je nog op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

We hebben tal van verpakkingen ter beschikking in iedere prijsklasse. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en ontdek ons aanbod.
Nog een vraag? Geef ons gerust een belletje en we helpen je verder op weg.


BROUWERIJDAGEN + BEER & RIBS 2022

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober organiseerde Toerisme Leiestreek Brouwerijdagen! Als artisanale brouwerij namen wij hier uiteraard aan deel.

Je kon onze brouwerij uitzonderlijk komen bezoeken tijdens een rondleiding door brouwer Dirk. Daarnaast gaven we op zaterdag 22 oktober een beer & ribs avond. Het was zonder meer een groot succes, bedankt aan alle aanwezigen!


DE LOCHTING BIERFEESTEN 2022

Op 14 augustus gaven we onze 3de editie van De Lochting Bierfeesten. Dit onder meer met Komjoesay, De Vlaamse Zanger, Low Budget en DJ Starfire.